top of page

 Over 't Duifje

  • Lichamelijke klachten die maar niet overgaan.

  • Psychische problemen waar je al lang mee worstelt.

  • Relatieproblemen, trauma, stress, burn-out, rouw.

  • Zorgen of vragen over je kind.

  • Iets anders waardoor je je niet goed voelt.

 

Heb je behoefte aan goede, persoonlijke zorg?

Dan ben je bij Gezondheidscentrum ’t Duifje aan het juiste adres.

In ons gezondheidscentrum kun je terecht voor meer dan vijftien soorten zorg en hulp. Afhankelijk van je vraag of probleem kies je wat het beste bij je past, of waar je je het prettigst bij voelt. Welke zorg of hulp je ook kiest, wij hebben de ervaring en deskundigheid in huis om je te helpen gezonder, energieker en sterker in het leven te staan. Iedereen van 0 tot 100 jaar is welkom!

Waar zijn we goed in?

We nemen de tijd om naar je te luisteren. Je kunt dus altijd rekenen op persoonlijke, oprechte aandacht – in een prettige omgeving. Omdat je al snel merkt dat je bij ons in goede handen bent, ervaar je ook rust, en vertrouwen in de behandeling. Niet voor niets zeggen veel van onze cliënten: “In ’t Duifje voel ik me echt geholpen!” Bovendien kunnen onze zorgverleners door samen te werken verschillende soorten behandeling combineren. Zo geven we je de best mogelijke zorg.

 

Wat maakt Gezondheidscentrum ’t Duifje bijzonder?
In onze aanpak gaan we uit van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Lichamelijke klachten bijvoorbeeld houden vaak verband met wie je bent, hoe je denkt en voelt en hoe je in het leven staat. Welke therapie of zorg je ook krijgt, het gaat altijd om de verbinding tussen lichaam, hoofd (geest, ratio, denken) en hart (gevoel en emoties). Wij helpen je die verbinding te maken, zodat je weer verder kunt. Met een betere gezondheid, meer energie en een goed gevoel over jezelf!

bottom of page